Nieuws

SS 9 weer een avontuur voor Schijf Rally

Wat een avontuur weer vandaag. Een super leuke proef waar de Toyota helemaal tot zijn recht komt. Wel heel veel stof maar de alternatieve paden wisten we heel wat plekjes te pakken. 20km voor finish had ik af en toe het idee dat de auto niet reageerde op het gaspedaal. 10 km voor de finish in een haakse bocht sloeg de auto af en kregen we hem toch nog aan de praat. 5 km voor finish weer afgeslagen en niet meer aan de gang te krijgen.

Gelukkig kwam Ed Wigman langs met zijn truck en die heeft ons over finish gesleept. Toen ook maar 100 km p/u door naar de bivak. De eerste 15 km was een greffelpad en door de opspattende stenen van Ed twee koplampen en voorraam stuk.
Na 25 km zagen we ook Martin vd Brink staan met een lege stukke tank. Dan die ook naar op sleep dus met 3 op rij 100 km p/u over de snelweg naar bivak. Al die auto's die we inhaalde keken wel raar. Ik snap ook niet waarom.
 Na 5 minuten sleutelen is het euvel door de monteurs gevonden. Een losgetrild draadje achter het dashboard en is al verholpen. Nu alles in orde maken voor de marathon etappe. De finish komt in zicht.

Tekst en foto's: Press release
RSS News Feed