Nieuws

Nieuws
2 Jobfixers Skoda R5 in Rally Deutschland
2 Jobfixers Skoda R5 in Rally Deutschland

Het Jobfixers Belgian Rally Championship geniet van een zomerbreak tot het eerste weekend van september, maar het Jobfixers Rally Team komt al eerder opnieuw in actie.

van Deijne kan in Sulingen klimmen in kampioenschap
van Deijne kan in Sulingen klimmen

Nadat rijder Kevin van Deijne en zijn navigator Hein Verschuuren forfait moesten geven voor de GTC Rally, staat het team van Deijne Autosport weer topfit aan de start van de ADAC Rallye “Rund um die Sulinger Bärenklaue”

Ott Tänak wint de WRC Rally van Finland
Ott Tänak wint de WRC Rally van Finland

Ott Tänak wint voor de 2e keer op rij de WRC Rally van Finland

Bob de Jong op puntenjacht in Duitsland
Bob de Jong op puntenjacht in Duitsland

Na een geslaagde eerste seizoenshelft staat na een kort zomerreces voor Bob de Jong en Bjorn Degandt de Rallye Sulingen op het programma. 

Rallycross uitdaging voor Tom Coronel
Rallycross uitdaging voor Tom Coronel

“Ik ben al drie decennia actief in de autosport, dus ik dacht niet dat er voor mij nog veel nieuwe dingen om te ontdekken zouden zijn, maar dit is een nieuwe uitdaging waar ik erg naar uitkijk!” 

Keurig resultaat De Garage Rallyteam tijdens GTC Rally
Keurig resultaat De Garage Rallyteam

Tijdens de GTC Rally, welke werd verreden op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli, wist het De Garage Rallyteam uit de problemen te blijven en de finish te behalen. 

Leemans hoopt pech achter zich te laten tijdens GTC Rally
Leemans hoopt pech achter zich te laten

Komend weekend wordt de GTC Rally verreden. Opnieuw zal Breda International Airport dit evenement huisvesten.

Bob de Jong met Hyundai i20 R5 favoriet in GTC Rally
Mammoet wil vertrouwen opbouwen
Cracco toont zijn progressie in Ieper
lekke banden voor van Loon tijdens 1e etappe
Verschueren houdt goed gevoel over aan Ieper
GTC Rally onzeker voor van Deijne
ten Brinke wacht serieuze uitdaging
van Deijne naar zwaarbevochten podium
1 / 14

Hans Weijs wint Zuiderzee Rally 2019

Hans Weijs en Tim Rietveld gingen ondanks het wat lastige begin van de rally voortvarend van start. Ze leken ongehinderd op de overwinning af te stormen, maar eerst maakte de Deen Kristian Poulsen het hen lastig. Na een lekke band voor de Deen ging ook Bob de Jong op jacht naar Weijs. Hij naderde tot op 10 seconden, maar toen zette Weijs een tandje bij en won toch nog redelijk ruim.

Hans Weijs jr. was tevreden met zijn wedstrijd. “Ik ben blij dat het, na een moeilijke tijd weer zo goed ging” zei hij bij de finish. “De auto was top en ik was blij dat ik mijn ritme weer snel te pakken had. Ik kom hier zeker volgend jaar weer terug.” Bob de Jong kwam als tweede binnen en was zeker niet ontevreden. “De ene proef won ik wat en de andere Hans. Ik wilde op de laatste proeven aanvallen maar had wat kleine probleempjes met het gaspedaal maar Hans heeft verdiend gewonnen hoor.” Kevin van Deijne had ook wat kleine probleempjes. Na Zandvoort had hij wat extra getest en dat had wel geholpen maar nog niet genoeg, toch was ook hij tevreden. “Het feit dat we op diverse proeven binnen 1 seconde van elkaar zaten toont dat we op de goede weg zijn!”

Kristian Poulsen was hier vooral om te testen. Hij had een flinke tijd niet gereden en was tevreden met het resultaat. “Ik had een lekke band en dat kostte me vier minuten maar verder ging het goed en ik ben klaar voor het Deense kampioenschap!”

RSS News Feed