Socialfacts

RallyFacts op Facebook RallyFacts RSS Feed

Mobilefacts

  RallyFacts App:
Windows Phone App Windows Phone
Android
Windows

 


  Rally Results App:
Windows Phone
Android
iPhone


 

Twitter

Elfyn Evens dominant in Rally van Zweden

Toyota's Elfyn Evans claimde zijn tweede carrière World Rally Championship overwinning na het doorkomen van de laatste etappe van de verkorte Rally van Zweden. Evans domineerde het evenement vanaf de openingsfase op vrijdagochtend, won vijf van de negen etappes en versloeg verdedigend wereldkampioen, Ott Tanak van Hyundai, met 12,7 seconden. Kalle Rovanperä werd derde in de tweede Toyota, waarbij hij Sebastien Ogier nipt versloeg.

Nieuws
GTC Rally presenteert uitdagend programma
GTC Rally presenteert uitdagend programma

Op 10 en 11 juli is de Nederlandse rallytop weer te gast in Brabant voor de GTC Rally 2020, al jaren een van de populairste rally's van Nederland. Ook dit jaar presenteert Stichting Autosport Zuid-West Brabant, in samenwerking met Breda International Airport en 402 Automotive, een uitdagend programma voor de deelnemers. De ...

Meer dan 100 inschrijvingen voor de Rally van Haspengouw
Meer dan 100 inschrijvingen voor de Rally van Haspengouw

De openingswedstrijd van het JobFIXers Belgian Rally Championship, de Rally van Haspengouw in Landen tijdens het laatste weekend van februari, nadert met rasse schreden. De inschrijvingen voor de eerste van negen manches op de nationale kalender komen dagelijks binnen. En in grotere aantallen dan voorgaande jaren… Een week voor de ...

Munster met een Hyundai i20 R5 in het BRC
Munster met een Hyundai i20 R5 in het BRC

Naast de Belgische supersterren Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul in het WRC, die dit weekend in de Rally van Monte Carlo hun nieuwe gooi naar de wereldtitel aanvatten, komt Hyundai vanaf dit jaar ook op de Belgische klassementsproeven meer in beeld dan tot dusver het geval was.

Thierry Neuville wint WRC Rally van Monte-Carlo
Thierry Neuville wint WRC Rally van Monte-Carlo

Thierry Neuville is het nieuwe WRC-seizoen begonnen met een mooie zege. In de Rally van Monte-Carlo versloeg hij de Toyota's van Sébastien Ogier en Elfyn Evans.

Eerste deelnemers Spa Rally 2020 zijn bekend
Eerste deelnemers Spa Rally 2020 zijn bekend

De editie 2020 van de Spa Rally staat over een zestigtal dagen op het programma, maar dat heeft enkele teams er niet van weerhouden om nu al hun aanwezigheid vast te leggen. Dat betekent dat er nogal wat rijders en co-rijders zijn die hun seizoen starten bij de tweede manche van het Jobfixers Belgian Rally Championship.

1 / 44