Nieuws

Mats vd Brand terug op het rallypad

De Short Rally van Kasterlee mag net voor het afsluiten van deinschrijvingen de historic-winnaar van de vorige edities nog op de deelnemerslijst zetten. Na ruim vier maanden pauze als rijder verschijnt Mats VD Brand opnieuw aan de start metBae, zijn heropgebouwde M3 die recent nog te zien was in de EifelRally in de klassieke FINA-livery. Eddy Smeets leest opnieuw de nota’s in Kasterlee

Mats VD Brand: De voorbije maanden waren erg druk: M3’s bouwen, de servicev erzorgen voor klanten, coaching-opdrachten voor de FIA en voor Formule 3-rijder Richard Verschoor, racekledij verkopen enz... Ik heb niet stilgezeten. De klanten-M3’s behalen knappe resultaten en dat motiveert me enorm. Ook zakelijk heeft dit gevolgen. In Ierland, Frankrijk, Duitsland en België wachten nog klanten op de Re-birth of a legend, hun eigen M3made by MATS;-) Het zelf rijden heb ik ondanks de drukte wel gemist maar het was erg belangrijk om een aantal zaken goed op een rij te zetten vooraleer ik weer zelf achter het stuur kruip.

We hadden een mooi aanbodgekregen om Rally Oberehete gaan rijden maar een totaal nieuw evenement leek me niet zo geschikt voor een heroptreden. Kasterlee is een leuke vakantiewedstrijd:een compact evenement met 4 x 2 KP’s, ideaal voor onze comeback. Naast het rallyrijden, mis ik ook het samenzijn met het team en de jongens. Het is de laatste tijd alleen maar werken werken werken en nu wil ik ook even tijd voor ontspanning, gezellig met het team en onze supporters die ons zijn blijven steunen de voorbije maanden. Bovendien ziet de organisatie ons ook graag komen want we staan al iederjaar mooi op de affiche.

Eddy Smeets: Ik kijk er naar uit om terug aan de slag te gaan naast Mats. En ik zal niet de enige zijn.. Wanneer gaat Mats terug een rally rijden? is zowat de meest gestelde vraag van de voorbije maanden. Kasterlee heeft altijd wel een beetje in ons achter-hoofd gezeten maar de grote vereiste is dat Mats er helemaal klaar voor is. Fysiek is hij sowieso in topvorm, dat is altijd al het geval geweest. Nu hij zegt er ook mentaal voor klaar te zijn, ben ik stand-by om hem opnieuw te navigeren. Wat mij betreft, is het resultaat deze keer ondergeschikt lekker rijden, plezier hebben en de M3 zonderkrasje over het finish podium rijden. Dat is het plan voor onze comeback.

RSS News Feed