Eifel Rallye Festival

Twitter

Eifel Rallye Festival

Van19-07-2018 08:00
Tot21-07-2018 18:00
Daun (D)

Nog een week te gaan tot de achtste editie van het ADAC Eifel Rallye Festival (19 - 21 juli 2018) begint in Daun. 

Donderdag: nieuwe 'Maubach Arena' en Welcome Evening
Op donderdag om 15.00 uur keert het geluid van schijnbaar aloude rallydagen terug naar de Eifel. Voor de allereerste keer is de 'Maubach-Arena' tussen Darscheid en Hörscheid de locatie voor de shakedown-etappe. Deze is gunstig gelegen op minder dan een kilometer van de afslag van autosnelweg 1. Later, beginnend om 20.30 uur, zal het publiek massaal naar de Rally Mile in Daun trekken voor de welkomstavond. 

Vrijdag: keuring, handtekeningensessie, grind en nachtelijke actie
Vrijdagmorgen is het perfecte moment om de Rally Mile in Daun te bezoeken voor de technische keuring en handtekeningjagers. In de namiddag, vanaf 14.20 uur, wordt de superstrakke Super Stage verreden. Slechts een paar honderd meter verderop, wordt de legendarische nachtetappe 'proWIN Hilgerath' gehouden vanaf 19.20 uur. 

Zaterdag: een volle dag rally en gigantisch feest
Zaterdag is een dag vol actie voor bemanningen en toeschouwers, met zes demonstratiestadia in de Vulkaneifel met een totale afstand van 90,98 km. De zaterdag strekt zich uit over twee loops van drie etappes, elk met een lange lunchpauze ertussen, waardoor het mogelijk is om de coureurs en hun auto's in de Rally Mile te bezoeken. 

Ticket verkoop
Route
Tijdschema
Deelnemerslijst
Neem dit evenement op in je agenda
Lees alles over een eerdere editie van dit evenement.
Lees alles over een latere editie van dit evenement.
Leopoldstraße 5,Daun,DE
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET