Nieuws

Mirjam Pol van start in Oilibya Rally

Mirjam Pol start vandaag de eerste korte etappe van de Oillibya Rally. Pol gebruikt de korte, maar serieuze rally als voorbereiding op haar Dakar avontuur in 2018. Woensdag was de keuring en op donderdag zal Mirjam van start gaan tijdens de Super Special Stage van 12 kilometer. Tijdens deze korte, maar niet te onderschatten special, wordt de start volgorde voor de eerste echte stage van morgen bepaald.

Met een nieuwe motor (Husqvarna) en nieuwe sponsors (Succes Signs, Putoline en Shoei) vertrok Mirjam richting Marokko voor de Oillibiya Rally of Morocco 2017. Op woensdag stond de keuring op het programma en mede omdat de organisatie de boel niet helemaal op orde had werd dat een lange dag, maar uiteindelijk waren alle stempels binnen en was de motor goedgekeurd.

Op donderdag stond de Super Special op het programma. Deze 12 kilometer lange, of liever gezegd korte stage bepaalt wie er vrijdag vanaf welke positie mag starten als de eerste echte etappe van start gaat. Volgens de organisatie is de etappe is kort, maar verraderlijk. De deelnemers kunnen zich hier goed vergissen en zo misschien wel voordat de rally begonnen is in de problemen geraken. Wil je weten hoe de eerste dag van Mirjam verlopen is hou dan onze en haar social media kanalen in de gaten. Het laatste nieuws en haar verhaal over Dakar 2018 is te vinden op MirjamPol.com en uiteraard op Rallyfacts.nl

Tekst en foto's: Press release
RSS News Feed