Nieuws

NK Offroad pakt etappe in Zandvoort mee

Hoofdsponsor Henri Joosten van Garage Rijsenhout zat er al een tijd op te azen en vandaag is het definitief: de Strandrace IJmuiden krijgt een extra etappe op en om het Circuitpark Zandvoort! Daar wordt de Short Circuit Rally verreden en na de laatste rallyauto is de baan voor ons, met een spectaculaire proef, veel onverhard en de feeling van Zandvoort.

‘De Strandrace is een klassieker die ik met liefde sponsor,’ legt Henri Joosten uit, ‘en met de extra ronde op zaterdagmiddag op het Circuit Park Zandvoort hebben we weer wat extra’s.’ Ten opzichte van vorig jaar is de proef op Zandvoort uitgebreid met meer onverhard en de combinatie van zand en asfalt blijft spannend.

Het exacte verloop van de wedstrijd op zaterdagmiddag wordt begin komende week duidelijk. In elk geval zeker is dat we op zaterdagavond voor de prijsuitreiking terugkeren naar het bivak. Op de locatie van PBN wordt een stampottenbuffet (€ 18,50 p.p.) geserveerd voor de deelnemers, assistentie, organisatie en alle fans, een goede gelegenheid om samen de eerste wedstrijddag af te sluiten!

RSS News Feed