Nieuws

Voorzichtig begin voor Nani Roma

Nani Roma is de eerste etappe van Dakar 2020 voorzichtig begonnen. De Spanjaard reed de, door Wevers Sport geprepareerde, Borgward BX7 Evo naar een 16de plaats. De Borgward equipe kende een lastig en moeilijk begin van de etappe, maar kwamen. nadat ze hun ritme gevonden hadden, steeds beter in vorm. De auto hield zich goed en Roma was gematigd tevreden over de eerste dag.

Nani Roma: "We hadden een voorzichtige dag. Het begin van de etappe was lastig en moeilijk voor ons. Maar eenmaal onderweg begonnen we ons beter te voelen en kwam en kregen we meer vertrouwen. We hebben wel wat minuten verloren toen we een waypoint zochten. Het was geen perfecte dag, maar ook geen slechte. Het is pas het begin van de Dakar en we zijn blij met de Borgward BX7 Evo en kijken uit naar de etappe van morgen."

Ook navigator Ricardo Porem was tevreden na de eerste etappe: "We hadden een goede eerste dag en we hebben gekozen voor een voorzichtige aanpak. Het navigeren was lastig en de waypoints waren moeilijk te vinden. Helaas hadden we twee lekke banden wat ons wat tijd kostte, maar we zijn blij met de auto en hebben geen technische problemen gehad.

Tekst en foto's: Press release
RSS News Feed