Nieuws

Nieuws
ACtronics nieuwe hoofdsponsor Achterhoek Rally
ACtronics hoofdsponsor Achterhoek Rally

ACtronics heeft haar naam heeft verbonden aan de Achterhoek Rally, die op 3 oktober in en om Eibergen verreden zal worden!

Volle inschrijflijst Achterhoek Berkeland Rally
Volle inschrijflijst Achterhoek Berkeland Rally

Hoewel de inschrijving nog maar iets meer dan een week geopend was, zit de voorlopige deelnemerslijst van de 2e Achterhoek Berkelland Rally al tjokvol!

WRC Kalender bekend voor de rest van 2020
WRC Kalender bekend voor de rest van 2020

De FIA heeft de kalender voor de rest van 2020 voor het door het COVID-19 virus ontregelde WRC kampioenschap bekendgemaakt.

Nieuwe kalender met 7 rally's voor BRC 2020
Nieuwe kalender met 7 rally's voor BRC 2020

De promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship en de Belgische autosportfederatie RACB hebben in samenspraak met de verschillende organisatoren een nieuwe kalender opgemaakt voor het Belgisch rallykampioenschap 2020. 

Rallykampioen probeert fit te blijven tijdens corona crisis
Rallykampioen probeert fit te blijven

Bob de Jong probeert fit te blijven tijdens de corona crisis

WRC Rallies van Portugal en Italië uitgesteld
WRC Rallies van Portugal en Italië uitgesteld

Als gevolg van de aanhoudende wereldwijde verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zijn de Vodafone Rally de Portugal 2020 en de Rally Italia Sardegna 2020 beide uitgesteld.

DRM-organisatoren plannen alternatieve data
DRM-organisatoren plannen alternatieve data

DRM-organisatoren plannen alternatieve data in verband met de Corona crisis

Rally van Wallonië en Sezoens Rally gecancelled
Spa Rally verplaatst naar 12 en 13 december
Nog een paar oudere albums
Weten jullie nog?
Sebastien Ogier wint ingekorte WRC Rally van Mexico
Ook TAC Rally uitgesteld
WRC Rally van Chili gecancelled
Morocco Desert Challenge twijfelactig
1 / 11

WRC Rally van Argentinië uitgesteld

Als gevolg van wereldwijde ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19), heeft de WRC organisatie aangekondigd dat de SpeedAgro Rally Argentina 2020, ronde vier van het FIA World Rally Championship, die plaatsvindt van 23 tot 26 april, is uitgesteld.

De regering van de Argentijnse Republiek heeft vandaag maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het virus te voorkomen. In navolging van de provinciale regering van Cordoba werd de beslissing genomen met unanieme instemming van WRC Promoter, de FIA ​​en evenementenorganisator Automóvil Club Argentino (ACA).

Oliver Ciesla, algemeen directeur van WRC Promoter: “We begrijpen de prioriteit van de autoriteiten in Argentinië om de verdere verspreiding van dit virus in hun land te voorkomen, met name via evenementen waar grote aantallen mensen samenkomen. We betreuren het uitstel en alle partijen zullen nauw samenwerken om een ​​mogelijke nieuwe datum voor het evenement te identificeren. ”

Carlos García Remohí, voorzitter van de ACA Sports Commission, zei: "Het is teleurstellend, maar we worden geconfronteerd met een wereldprobleem dat ons te boven gaat en we begrijpen dat we vandaag de gezondheid van iedereen moeten beschermen."

Algemeen coördinator rally David Eli zei: “We betreuren het ten zeerste dat we deze beslissing moeten nemen voor de SpeedAgro Rally Argentina. Maar vandaag is de prioriteit het behoud van de gezondheid en het welzijn van de deelnemers, teams, leden van de organisatie en de fans die altijd meedoen aan de rally. We hopen binnenkort onze 40e editie te kunnen vieren. ”

WRC Promoter en FIA blijven de situatie volgen met betrekking tot andere toekomstige ronden van het FIA World Rally Championship.

Tekst en foto's: PR WRC
RSS News Feed