Nieuws

Nieuws
Geslaagd debuut Eduard Eertink in GR Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally
Geslaagd debuut Eduard Eertink

Tijdens de Vechtdal Rally ging het er in de GR Yaris Challenge heet aan toe. De warme zomerse dag zorgde voor zware omstandigheden, maar 4 van de 5 gestarte equipes wisten de finish te bereiken, waar opnieuw Yannick Vrielink de snelste bleek te zijn.

Het gaat er heet aan toe in GR Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally
Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally

Tijdens de Vechtdal Rally ging het er in de GR Yaris Challenge heet aan toe.

Rallysport Utrecht tevreden na geslaagde Rallye Stemweder Berg
Rallysport Utrecht ok na Stemweder Berg

Het team van Rallysport Utrecht nam afgelopen weekend met twee equipes deel aan de 51e editie van de ADAC Rallye Stemweder Berg rond de Duitse plaats Lübbecke.

Tweede zege Vrielink in hete Vechtdal Rally
Tweede zege Vrielink in Vechtdal Rally

Na twee rally’s in de Yaris GR Challenge hebben Yannick Vrielink en Glenn Crooijmans het maximaal aantal punten behaald.

Verlinde opnieuw de sterkste in Motul Clio Rally Trophy
Benoit Verlinde opnieuw de sterkste

De Belgische equipe van Benoit Verlinde en Anton Dupan heeft ook in de derde wedstrijd van de Motul Clio Rally Trophy de winst naar zich toe getrokken.

Bob de Jong naar verhitte 3e plaats in Vechtdal Rally
Bob de Jong naar verhitte 3e plaats

In en rond Hardenberg werd in de derde ronde van het Open Nederlands Rally Kampioenschap tijdens de Vechtdal Rally letterlijk en figuurlijk een verhitte strijd uitgevoerd door de kanshebbers op de titel.

Pech voorkomt topklassering Kevin van Deijne
Pech voorkomt topklassering van Deijne

Kevin van Deijne en Hein Verschuuren hebben genoegen moeten nemen met de vijfde plaats tijdens de Vechtdal Rally in en om Hardenberg.

Sterke rentree van den Brink na blessure
Bob de Jong - preview Vechtdal Rally
Ott Tänak wint de WRC rally van Italië
Kobus en Nortier beperken schade
Verlinde winnaar Motul Clio Rally Trophy
Souman kijkt met dubbel gevoel terug
GR Yaris Challenge trapt af in ELE Rally
Bob de Jong teleurgesteld na 5e plaats
1 / 12

ACtronics gaat internationale rally-partnerships aan

Met trots kunnen we melden dat ACtronics vanaf dit jaar de trotse naamgever wordt van de Italiaanse Rally della Marca en de Spaanse Rallye Tierra de Madrid. Hiermee breidt ACtronics de samenwerkingen op rallygebied verder uit richting Zuid-Europa, nadat eerder al partnerships met de Achterhoek Rally en de Duitse Rallye Sulingen werden aangegaan.

Niek Bragt, commercieel manager bij ACtronics, is erg content met de nieuwe samenwerkingen. “ACtronics is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dat heeft vooral te maken met onze verdere expansie in Europa, waarbij Zuid-Europa als groeimarkt erg belangrijk voor ons is.  Onze naam verbinden aan de rallysport past in onze strategie voor verdere uitbouw van onze activiteiten en naamsbekendheid in Spanje en Italië. Het oog voor detail, de toepassing van hoogwaardige technologie en de drive om iedere verbetering te laten tellen is waar het bij ACTRONICS om draait en dat zien we ook terug bij de rallyteams.

ACtronics Rally della Marca - Italië
De eerste rally die op de kalender staat is de Rally della Marca, de rally die vanaf nu door het leven gaat als de ACtronics Rally della Marca. De rally wordt dit jaar voor de 38e keer verreden en heeft een vaste waarde in het Italiaanse asfalt kampioenschap (de CIRA). En dat is ook niet zo gek. De omgeving waarin de rally verreden wordt, zorgt voor iconische klassementsproeven en prachtige plaatjes. Het rallycentrum bevindt zich namelijk in de prosecco hoofdstad Conegliano, waarbij de proeven in de aangrenzende Venetiaanse Pre-Alpen verreden worden. Eén van de hoofdgerechten is de proef naar de top van de 1500 meter hoge Monte Cesen. De rally wordt op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni verreden.

ACtronics Rallye Tierra de Madrid - Spanje
De tweede rally waar ACtronics de nieuwe naamgever van is, is de Rallye Tierra de Madrid. De rally is nog relatief nieuw en zal dit jaar voor de derde keer verreden worden. In tegenstelling tot de Italiaanse rally, wordt deze volledig op onverharde wegen verreden en is direct opgenomen in de Spaanse Gravel Rally Cup (de CERT). Hiermee heeft de jonge en enthousiaste organisatie een prestatie van formaat neergezet. De ligging van de rally (direct naast het vliegveld van Madrid nabij Paracuellos de Jarama) is centraal en biedt hierdoor de mogelijkheid om direct dicht bij onze doelgroep en klanten te zijn. Zowel bij regenachtig als zonnig weer zullen de spectaculaire proeven het uiterste van mens en machine vergen. De rally zal dit najaar op 7 en 8 oktober verreden worden.

Kalender ACtronics’ partnerrally’s 2022
6-7 mei 2022: ADAC ACtronics Rallye Sulingen (DE)
17-18 juni 2022 : ACtronics Rally della Marca (IT)
7-8 oktober 2022 : ACtronics Rallye Tierra de Madrid (ES)
10 december 2022: ACtronics Achterhoek Rally (NL)

Over ACtronics
Met zo’n 200 medewerkers is ACtronics toonaangevend op gebied van revisie van auto-elektronica. Iedere dag verwerken we honderden elektronische auto-onderdelen die dankzij de high-tech revisie-oplossingen weer in nieuwstaat worden gebracht. Dit is niet alleen een heel stuk goedkoper dan nieuw, maar bespaart ook nog eens een groot deel van de grondstoffen. Hiermee biedt ACtronics een oplossing aan die zowel beter voor de portemonnee als voor het milieu is.

Tekst en foto's: Press release
RSS News Feed