Nieuws

Nieuws
Geslaagd debuut Eduard Eertink in GR Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally
Geslaagd debuut Eduard Eertink

Tijdens de Vechtdal Rally ging het er in de GR Yaris Challenge heet aan toe. De warme zomerse dag zorgde voor zware omstandigheden, maar 4 van de 5 gestarte equipes wisten de finish te bereiken, waar opnieuw Yannick Vrielink de snelste bleek te zijn.

Het gaat er heet aan toe in GR Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally
Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally

Tijdens de Vechtdal Rally ging het er in de GR Yaris Challenge heet aan toe.

Rallysport Utrecht tevreden na geslaagde Rallye Stemweder Berg
Rallysport Utrecht ok na Stemweder Berg

Het team van Rallysport Utrecht nam afgelopen weekend met twee equipes deel aan de 51e editie van de ADAC Rallye Stemweder Berg rond de Duitse plaats Lübbecke.

Tweede zege Vrielink in hete Vechtdal Rally
Tweede zege Vrielink in Vechtdal Rally

Na twee rally’s in de Yaris GR Challenge hebben Yannick Vrielink en Glenn Crooijmans het maximaal aantal punten behaald.

Verlinde opnieuw de sterkste in Motul Clio Rally Trophy
Benoit Verlinde opnieuw de sterkste

De Belgische equipe van Benoit Verlinde en Anton Dupan heeft ook in de derde wedstrijd van de Motul Clio Rally Trophy de winst naar zich toe getrokken.

Bob de Jong naar verhitte 3e plaats in Vechtdal Rally
Bob de Jong naar verhitte 3e plaats

In en rond Hardenberg werd in de derde ronde van het Open Nederlands Rally Kampioenschap tijdens de Vechtdal Rally letterlijk en figuurlijk een verhitte strijd uitgevoerd door de kanshebbers op de titel.

Pech voorkomt topklassering Kevin van Deijne
Pech voorkomt topklassering van Deijne

Kevin van Deijne en Hein Verschuuren hebben genoegen moeten nemen met de vijfde plaats tijdens de Vechtdal Rally in en om Hardenberg.

Sterke rentree van den Brink na blessure
Bob de Jong - preview Vechtdal Rally
Ott Tänak wint de WRC rally van Italië
Kobus en Nortier beperken schade
Verlinde winnaar Motul Clio Rally Trophy
Souman kijkt met dubbel gevoel terug
GR Yaris Challenge trapt af in ELE Rally
Bob de Jong teleurgesteld na 5e plaats
1 / 12

Niels van de Warrenburg aan de start van de 57e ELE-rally

Het rally-seizoen van 2022 gaat zijn 2e wedstrijd beleven rondom Eindhoven. Door een last-minute annuleren van zijn gelegenheidsnavigator Alex Eisenberg, is Antoine van Ballegooijen (Nuenen) vorige week met spoed op zoek gegaan naar een vervanger. Deze was gevonden in de jonge Matty van Gastel (Schijndel), welke zijn 2e wedstrijd in de rally zou plaats nemen naast de ervaren Antoine.

Tevens zou Niels van de Warrenburg (Deurne) de X-auto besturen waarmee gasten en sponsoren een proef op nagenoeg volle snelheid mee kunnen rijden. Echter op het laatste moment is door het sectiebestuur van de rallysport door een eerdere toezegging alsnog een streep gezet. Hierdoor was het voor Niels niet mogelijk de X-auto te besturen. 

Daarom gaan Niels en Matty samen onder de vlag van ROOKIE Automotive Events in een geprepareerde BMW 325i aan de wedstrijd deelnemen. Met een nog onbekend startnummer op de deuren zal de Deurnese/Schijndelse samenstelling deelnemen. Antoine zal net als vorig jaar, bij verschillende sponsoren weer de glimlach doen verschijnen terwijl bij de meeste gasten een diepe indruk achter gelaten zal worden wat de rallysport inhoudt.

Op zaterdag 21 mei worden 11 proeven rond Eindhoven verreden. Voor het publiek zijn de proeven. Wintelre, Spoordonk, St. Oedenrode en Son toegankelijk. Voor nadere info en toegang kijk op de site van de organisatie.

RSS News Feed