Nieuws

Beste Dakar resultaat voor Tim en Tom Coronel

Met de 22e positie in het eindklassement van de Dakar Rally behaalden Tim en Tom Coronel hun beste resultaat ooit. In de Century CR6 reden zij een zeer stabiele rally, maar verloren zij veel tijd in de tiende etappe. Het was een van de zwaarste Dakars ooit voor de broers, vooral in het Empty Quarter. Ze zijn heel blij met het resultaat, Dakar heeft ze niet te grazen genomen.

im heeft erg genoten van de rally. “Het was echt een van de mooiste, zeker qua uitdaging. Dus mooi dat we het hebben gehaald, het moet natuurlijk wel nog even bezinken. Maar super om te zien hoe iedereen heeft meegeleefd. De auto deed het erg goed, iedereen bedankt. Ik ga vandaag nog even lekker genieten.”

De ervaring van Tim en Tom die heeft geloond tijdens de rally. “Ze hebben echt geprobeerd om iedereen uit te schakelen, maar dat is niet gelukt bij de broertjes Coronel. We hebben twee weken echt gebuffeld en het was een hele zware. Vooral in het Empty Quarter en alle stenen. De 48-uurs stage was superzwaar, met die enorme duinen. De ervaring van ons die loont dan,” vertelde Tom.

Tijdens de rally hebben zij eigenlijk geen problemen gehad. “Het ging eigenlijk supergoed en hebben maar een probleem gehad, dat was eergisteren met het wiel. Maar we hebben onze beste finish ooit gereden en dat terwijl de competitie alleen maar sterker wordt. Wij zijn heel content met het resultaat.”

“We willen graag alle partners bedanken en de mensen die hebben geholpen. Alle monteurs, het team thuis en iedereen die ons gesupport heeft. En natuurlijk onze familie thuis, die ons ook support, maar het is nu weer tijd om naar huis te gaan. Michel en Thomas, we hebben jullie gemist.”

 

Tekst en foto's: Coronel Dakar Team
RSS News Feed