Nieuws

Nieuws
Souman wint RC3 klasse in ELE Rally
Souman wint RC3 klasse in ELE Rally

Paul Souman en Arjen Alons hebben afgelopen weekend hun tweede klassewinst op rij behaald.

Van Deijne opnieuw 2de in ELE Rally
Van Deijne opnieuw 2de in ELE Rally

Afgelopen weekend werd in de omgeving van Son de 59e editie van de ELE Rally verreden, de thuiswedstrijd van regerend landskampioenen Kevin van Deijne en Hein Verschuuren.

Tevredenstellende 8ste plaats voor Henk Vossen
Tevredenstellende 8ste plaats Vossen

Na een verregende Zuiderzeerally bij de opening van het Nederlandse rallyseizoen waren de weergoden ook tijdens de 59e ELE Rally de rallyrijders niet gunstig gezind.

Anja van Loon wint Rally 3 klassement
Anja van Loon wint Rally 3 klassement

Anja van Loon en Martine van den Heuvel wonnen het Rally3-klassement met de Renault Clio Rally3 en werden derde in de Renault Clio Trophy

Vrielink wint op grootse wijze ook de ELE Rally
Vrielink wint op grootse wijze ELE Rally

Multitalent Yannick Vrielink mag nu al de verrassing van het nog jonge 2024-rallyseizoen worden genoemd. Nadat hij in maart al de Zuiderzeerally wist te winnen, boekte de Ford-rijder na twee enerverende dagen een prachtige zege in de uitdagende 59e editie van de ELE Rally.

ELE Rally 2024
ELE Rally 2024We hebben weer eens een foto album gepubliceerd: ELE Rally 2024. Veel plezier bij het kijken en het ophalen van herinneringen...
Eerste avond in de ELE Rally brengt verrassingen
Eerste avond ELE brengt verrassingen

Na een dag vol met uitdagingen is vanavond de eerste etappe van de 59e ELE Rally afgesloten.

“Wim Luijbregts Trofee” voor ELE Rally
Stevens RallySport naar ELE Rally
Souman pakt klassewinst in Sezoensrally
Henk Vossen kijkt uit naar thuisrally
Terug naar de ELE rally van 1988?
Niels Reynvoet wint spannende Sezoens Rallye
Sebatièn Ogier wint Rally van Portugal
Marijan Griebel wint in Sulingen
1 / 15

Jos Verstappen 4de in Eurol Hellendoorn Rally

Jos Verstappen is net als vorig jaar als vierde geëindigd in de Hellendoorn Rally. De voormalige Formule 1-coureur was in het oosten van het land de grote publiekstrekker en maakte ook indruk, door liefst twaalf van de zestien proeven te winnen.

Verstappen senior (51) was samen met navigator Renaud Jamoul na vrijdagavond evenwel niet meer in de race voor de eindzege, omdat hij na een foutje in de zesde proef vast kwam te zitten en te veel tijd verloor. Uiteindelijk klom hij zaterdag nog wel op van de elfde plaats in het algemeen klassement naar de vierde stek.

De Hellendoorn Rally werd gewonnen door Bernhard ten Brinke, die het rally rijden na een paar jaar afwezigheid weer heeft opgepakt, en diens copiloot Davy Thierie. Verstappen komt volgende week alweer in actie in zijn Skoda Fabia RS Rally2-auto, dan tijdens de East Belgian Rally. De wedstrijd in Hellendoorn is de enige wedstrijd in Nederland die Verstappen rijdt. Wevers Sport, het team dat hem ondersteunt, komt uit Markelo en voor hen was het dus een thuiswedstrijd.

RSS News Feed