Nieuws

Nieuws
ACtronics nieuwe hoofdsponsor Achterhoek Rally
ACtronics hoofdsponsor Achterhoek Rally

ACtronics heeft haar naam heeft verbonden aan de Achterhoek Rally, die op 3 oktober in en om Eibergen verreden zal worden!

Volle inschrijflijst Achterhoek Berkeland Rally
Volle inschrijflijst Achterhoek Berkeland Rally

Hoewel de inschrijving nog maar iets meer dan een week geopend was, zit de voorlopige deelnemerslijst van de 2e Achterhoek Berkelland Rally al tjokvol!

WRC Kalender bekend voor de rest van 2020
WRC Kalender bekend voor de rest van 2020

De FIA heeft de kalender voor de rest van 2020 voor het door het COVID-19 virus ontregelde WRC kampioenschap bekendgemaakt.

Nieuwe kalender met 7 rally's voor BRC 2020
Nieuwe kalender met 7 rally's voor BRC 2020

De promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship en de Belgische autosportfederatie RACB hebben in samenspraak met de verschillende organisatoren een nieuwe kalender opgemaakt voor het Belgisch rallykampioenschap 2020. 

Rallykampioen probeert fit te blijven tijdens corona crisis
Rallykampioen probeert fit te blijven

Bob de Jong probeert fit te blijven tijdens de corona crisis

WRC Rallies van Portugal en Italië uitgesteld
WRC Rallies van Portugal en Italië uitgesteld

Als gevolg van de aanhoudende wereldwijde verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zijn de Vodafone Rally de Portugal 2020 en de Rally Italia Sardegna 2020 beide uitgesteld.

Rally van Wallonië en Sezoens Rally gecancelled
Rally van Wallonië en Sezoens Rally gecancelled

Na de Spa Rally en Tac Rally zijn nu ook de Rally van Wallonië en Sezoens Rally uitgesteld

Spa Rally verplaatst naar 12 en 13 december
Nog een paar oudere albums
Weten jullie nog?
Sebastien Ogier wint ingekorte WRC Rally van Mexico
Ook TAC Rally uitgesteld
WRC Rally van Chili gecancelled
Morocco Desert Challenge twijfelactig
Erzgebirge Rally uitgesteld
1 / 11

DRM-organisatoren plannen alternatieve data

De organisatoren van het Duitse Rallykampioenschap (DRM) en de ADAC Rallye Masters reageren op de huidige situatie om het coronavirus te bedwingen en plannen met alternatieve data. Als de races gepland voor mei, de 33e ADAC Rallye "Rund um Sulinger Bärenklaue" rond Sulingen en de AvD-Sachsen-Rallye rond Zwickau niet kunnen worden uitgevoerd zoals gepland vanwege maatregelen om het coronavirus te bevatten, zullen beide evenementen plaatsvinden uitgesteld naar een latere datum.

Als alternatieve datum voor op 8/9. De 33e ADAC Rally "Around the Sulinger Bärenklaue" gepland voor 20 en 21 mei November. De organisator, de Motorsportgemeenschap Sulinger Land eV, neemt uiterlijk medio april een besluit over het uitstel.

Voor de AvD Saxony Rally in Zwickau, het Zwickauer Land en het Vogtland de 17e / 18e Juli als alternatief datumfestival, mocht het evenement niet plaatsvinden op 22/23. Mag worden gehouden. De AvD beslist uiterlijk eind april over een mogelijk uitstel.

Het doel van ADAC eV als promotor van het Duitse Rallykampioenschap en de ADAC Rally Masters is om de deelnemers een kalender aan te bieden met zes evenementen in het seizoen 2020. De ADAC staat in nauw contact met de organisatoren.

Tekst en foto's: PR DRM
RSS News Feed