Nieuws

Nieuws
Geslaagd debuut Eduard Eertink in GR Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally
Geslaagd debuut Eduard Eertink

Tijdens de Vechtdal Rally ging het er in de GR Yaris Challenge heet aan toe. De warme zomerse dag zorgde voor zware omstandigheden, maar 4 van de 5 gestarte equipes wisten de finish te bereiken, waar opnieuw Yannick Vrielink de snelste bleek te zijn.

Het gaat er heet aan toe in GR Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally
Yaris Challenge tijdens Vechtdal Rally

Tijdens de Vechtdal Rally ging het er in de GR Yaris Challenge heet aan toe.

Rallysport Utrecht tevreden na geslaagde Rallye Stemweder Berg
Rallysport Utrecht ok na Stemweder Berg

Het team van Rallysport Utrecht nam afgelopen weekend met twee equipes deel aan de 51e editie van de ADAC Rallye Stemweder Berg rond de Duitse plaats Lübbecke.

Tweede zege Vrielink in hete Vechtdal Rally
Tweede zege Vrielink in Vechtdal Rally

Na twee rally’s in de Yaris GR Challenge hebben Yannick Vrielink en Glenn Crooijmans het maximaal aantal punten behaald.

Verlinde opnieuw de sterkste in Motul Clio Rally Trophy
Benoit Verlinde opnieuw de sterkste

De Belgische equipe van Benoit Verlinde en Anton Dupan heeft ook in de derde wedstrijd van de Motul Clio Rally Trophy de winst naar zich toe getrokken.

Bob de Jong naar verhitte 3e plaats in Vechtdal Rally
Bob de Jong naar verhitte 3e plaats

In en rond Hardenberg werd in de derde ronde van het Open Nederlands Rally Kampioenschap tijdens de Vechtdal Rally letterlijk en figuurlijk een verhitte strijd uitgevoerd door de kanshebbers op de titel.

Pech voorkomt topklassering Kevin van Deijne
Pech voorkomt topklassering van Deijne

Kevin van Deijne en Hein Verschuuren hebben genoegen moeten nemen met de vijfde plaats tijdens de Vechtdal Rally in en om Hardenberg.

Sterke rentree van den Brink na blessure
Bob de Jong - preview Vechtdal Rally
Ott Tänak wint de WRC rally van Italië
Kobus en Nortier beperken schade
Verlinde winnaar Motul Clio Rally Trophy
Souman kijkt met dubbel gevoel terug
GR Yaris Challenge trapt af in ELE Rally
Bob de Jong teleurgesteld na 5e plaats
1 / 12

van Loon geniet van iedere seconde in de WRC

In de Ford Fiesta WRC maken Erik van Loon en Hein Verschuuren indruk tijdens de Jack’s International Drenthe Rally. Zij genieten van begin tot het einde terwijl ze rijden in de krachtige rallyauto en winnen het Pro-klassement. Voor Anja van Loon en Lisette Bakker is het een zeer leerzame rally met de Renault Clio RS Rally5.

Erik van Loon: “Wat een geweldige machine om in te mogen rijden. De power en driveability van de Fiesta WRC is top. Ik ben heel blij dat ik hierin heb kunnen rijden en het publiek deze auto kon laten ervaren. Hopelijk mogen we er nog vaker mee rijden in Nederland. We telden niet mee voor het algemeen klassement, maar reden in een eigen klasse, de Pro-klasse. Het was mooi dat we daar onze eigen huldiging hadden na onze winst.”

Daarnaast heeft Van Loon genoten van de progressie die Anja maakt gedurende de rally: “Het is haar eerste rally en het is mooi om te zien dat ze iedere kilometer sneller wordt. Anja heeft veel geleerd. Ik vind het knap dat ze in de top 30 is gefinisht. Over anderhalve maand staat de Tunisia Desert Challenge op haar programma met een Can-Am, dat zal helemaal anders zijn voor haar. Ik ben heel benieuwd hoe ze het daar gaat doen met Lisette.”

Erik van Loon vond het fijn om weer veel toeschouwers te zien: "Ja, het is mooi om weer publiek te zien. Naast alle rallyfans waren er ook veel medewerkers van Van Loon Group aanwezig. Het geeft me extra voldoening dat ook zij hebben genoten van de rally."

Tekst en foto's: Press release
RSS News Feed