Nieuws

Niels van de Warrenburg aan de start van de 57e ELE-rally

Het rally-seizoen van 2022 gaat zijn 2e wedstrijd beleven rondom Eindhoven. Door een last-minute annuleren van zijn gelegenheidsnavigator Alex Eisenberg, is Antoine van Ballegooijen (Nuenen) vorige week met spoed op zoek gegaan naar een vervanger. Deze was gevonden in de jonge Matty van Gastel (Schijndel), welke zijn 2e wedstrijd in de rally zou plaats nemen naast de ervaren Antoine.

Tevens zou Niels van de Warrenburg (Deurne) de X-auto besturen waarmee gasten en sponsoren een proef op nagenoeg volle snelheid mee kunnen rijden. Echter op het laatste moment is door het sectiebestuur van de rallysport door een eerdere toezegging alsnog een streep gezet. Hierdoor was het voor Niels niet mogelijk de X-auto te besturen. 

Daarom gaan Niels en Matty samen onder de vlag van ROOKIE Automotive Events in een geprepareerde BMW 325i aan de wedstrijd deelnemen. Met een nog onbekend startnummer op de deuren zal de Deurnese/Schijndelse samenstelling deelnemen. Antoine zal net als vorig jaar, bij verschillende sponsoren weer de glimlach doen verschijnen terwijl bij de meeste gasten een diepe indruk achter gelaten zal worden wat de rallysport inhoudt.

Op zaterdag 21 mei worden 11 proeven rond Eindhoven verreden. Voor het publiek zijn de proeven. Wintelre, Spoordonk, St. Oedenrode en Son toegankelijk. Voor nadere info en toegang kijk op de site van de organisatie.

RSS News Feed