Nieuws

Visual Art Rally verplaatst naar augustus

Na twee jaar afwezigheid keert de Visual Art Rally in 2022 terug op de Nederlandse rallykalender! Voor het eerst in de geschiedenis van het evenement zal de wedstrijd onder zomerse omstandigheden verreden worden, want de wedstrijd wordt verplaatst van 9 april 2022 naar zaterdag 27 augustus 2022.

Terwijl de afgelopen jaren getekend werden door het coronavirus heeft de organisatie van de Visual Art Rally niet stilgezeten. De verplaatsing naar de zomer is dan ook niet de enige verrassing die het dit jaar in petto heeft. De rally zal namelijk verreden worden in een gloednieuw gebied, met drie uitdagende klassementsproeven in geheel nieuwe gemeenten. Door de nieuwe gemeentes en gevraagde vernieuwingen is voor een verlengde voorbereidingstijd gekozen. Volgend jaar kan de rally dan weer in de vertrouwde maand april worden gereden.

In 2022 zal de wedstrijd meetellen voor het Nederlands Rally Kampioenschap & Historic Rally Kampioenschap, waar plaats is voor een deelnemersveld van ruim 100 deelnemers! Daarbij zal de wedstrijd voor het eerst gaan meetellen voor het Open Nederlands Rally Kampioenschap, waardoor de Nederlandse rallytop aan de start verwacht wordt. Kortom, het belooft een waar ‘rallyfeest’ te gaan worden in augustus!

Binnenkort zullen er meer details bekend worden gemaakt over het wedstrijdformat en de klassementsproeven, maar noteer alvast zaterdag 27 augustus op de agenda, want dit spektakel wilt u zeker niet missen!

RSS News Feed