Nieuws

Nieuws
ACtronics nieuwe hoofdsponsor Achterhoek Rally
ACtronics hoofdsponsor Achterhoek Rally

ACtronics heeft haar naam heeft verbonden aan de Achterhoek Rally, die op 3 oktober in en om Eibergen verreden zal worden!

Volle inschrijflijst Achterhoek Berkeland Rally
Volle inschrijflijst Achterhoek Berkeland Rally

Hoewel de inschrijving nog maar iets meer dan een week geopend was, zit de voorlopige deelnemerslijst van de 2e Achterhoek Berkelland Rally al tjokvol!

WRC Kalender bekend voor de rest van 2020
WRC Kalender bekend voor de rest van 2020

De FIA heeft de kalender voor de rest van 2020 voor het door het COVID-19 virus ontregelde WRC kampioenschap bekendgemaakt.

Nieuwe kalender met 7 rally's voor BRC 2020
Nieuwe kalender met 7 rally's voor BRC 2020

De promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship en de Belgische autosportfederatie RACB hebben in samenspraak met de verschillende organisatoren een nieuwe kalender opgemaakt voor het Belgisch rallykampioenschap 2020. 

Rallykampioen probeert fit te blijven tijdens corona crisis
Rallykampioen probeert fit te blijven

Bob de Jong probeert fit te blijven tijdens de corona crisis

WRC Rallies van Portugal en Italië uitgesteld
WRC Rallies van Portugal en Italië uitgesteld

Als gevolg van de aanhoudende wereldwijde verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zijn de Vodafone Rally de Portugal 2020 en de Rally Italia Sardegna 2020 beide uitgesteld.

DRM-organisatoren plannen alternatieve data
DRM-organisatoren plannen alternatieve data

DRM-organisatoren plannen alternatieve data in verband met de Corona crisis

Rally van Wallonië en Sezoens Rally gecancelled
Spa Rally verplaatst naar 12 en 13 december
Nog een paar oudere albums
Weten jullie nog?
Sebastien Ogier wint ingekorte WRC Rally van Mexico
Ook TAC Rally uitgesteld
WRC Rally van Chili gecancelled
Morocco Desert Challenge twijfelactig
1 / 11

SS 9 weer een avontuur voor Schijf Rally

Wat een avontuur weer vandaag. Een super leuke proef waar de Toyota helemaal tot zijn recht komt. Wel heel veel stof maar de alternatieve paden wisten we heel wat plekjes te pakken. 20km voor finish had ik af en toe het idee dat de auto niet reageerde op het gaspedaal. 10 km voor de finish in een haakse bocht sloeg de auto af en kregen we hem toch nog aan de praat. 5 km voor finish weer afgeslagen en niet meer aan de gang te krijgen.

Gelukkig kwam Ed Wigman langs met zijn truck en die heeft ons over finish gesleept. Toen ook maar 100 km p/u door naar de bivak. De eerste 15 km was een greffelpad en door de opspattende stenen van Ed twee koplampen en voorraam stuk.
Na 25 km zagen we ook Martin vd Brink staan met een lege stukke tank. Dan die ook naar op sleep dus met 3 op rij 100 km p/u over de snelweg naar bivak. Al die auto's die we inhaalde keken wel raar. Ik snap ook niet waarom.
 Na 5 minuten sleutelen is het euvel door de monteurs gevonden. Een losgetrild draadje achter het dashboard en is al verholpen. Nu alles in orde maken voor de marathon etappe. De finish komt in zicht.

Tekst en foto's: Press release
RSS News Feed