Nieuws

Retro Rallysport start rallyseizoen 2024 in de polder

Op zaterdag 23 maart zal het team van Retro Rallysport starten in de Zuiderzee Historic Rally rondom Kampen. De samenstelling van de equipe is iets anders dan gewoonlijk. Rijder Bert Brouwer (Nieuwleusen) is vanwege drukke werkzaamheden verhinderd, daarom zal Justin Hendriks (Dalfsen) achter het stuur van de gele Opel Manta stappen. Hij wordt genavigeerd door Marcel Hesselink (Bergentheim).

Het is niet de eerste keer dat Justin en Marcel samen rijden. De laatste wedstrijd van seizoen 2023, de Twente Historic Rally rondom Hengelo, zijn ze in de Opel Ascona B van Justin op een geweldige derde plek algemeen geëindigd en werden ze eerste  in hun klasse.

Tijdens de winterstop heeft de Opel Manta groot onderhoud gehad. Zo heeft o.a. de versnellingsbak een complete revisie gehad en is verder alles helemaal nagekeken. Hopelijk is de pechduivel nu echt uit de auto!

De wedstrijd bestaat uit drie verschillende klassementsproeven over smalle en bochtige dijkweggetjes, die elk driemaal gereden worden. Totaal ruim 80 km. op snelheid.
De start is vanaf 13.00 uur en rond 21.00 uur zal de finish zijn.

Vanwege de mooie competitie in de ‘Historics’, zal het team ook dit jaar weer de strijd aangaan in het Nederlands Historisch Rallykampioenschap, afgewisseld door wat Duitse wedstrijden.

Uiteraard gaan ze weer voor een hoge klassering.

Kijk ook eens op www.rallymax.eu of volg ze op facebook

Tekst: PR BRC
RSS News Feed