Nieuws

Nieuws
Paul Souman zet positieve lijn door in ELE Rally
Souman zet positieve lijn door in ELE Rally

De positieve flow die rijder Paul Souman en navigator Arjen Alons al in de Belgische Sezoensrally te pakken hadden, zette het duo in de ELE rally voort.

GR Yaris Challenge opent seizoen in ELE Rally
Yaris Challenge opent seizoen in ELE Rally

Tijdens de 58e editie van de ELE Rally ging het tweede seizoen in de GR Yaris Challenge van start.

Bob de Jong wint voor vierde keer de ELE Rally
Bob de Jong wint alweer de ELE Rally

Met zijn vierde zege in de ELE Rally komt rallyrijder Bob de Jong op de tweede plaats van veel-winnaars, op gelijke hoogte met Henk Vossen en alleen rally-legende Jan van der Marel met vijf titels nog voor zich!

VDZ Racing maakt de nodige kilometers in ELE Rally
VDZ Racing maakt de nodige kilometers

Afgelopen weekend stond VDZ Racing, met Roel van der Zanden en Gijs Boom, eindelijk weer eens aan de start van een rally.

Sterk podium voor Van Deijne in ELE Rally
Sterk podium voor Van Deijne in ELE Rally

Kevin van Deijne en Hein Verschuuren hebben met een sterke tweede plaats in de 58e ELE Rally goede zaken gedaan voor het Open Nederlands Rally Kampioenschap.

Klein Kromhof en Deij winnen loodzware ELE Rally
Klein Kromhof en Deij winnen ELE Rally

Maar liefst 11 Renault Clio’s verschenen aan de start van de tweede ronde van de Motul Clio Rally Trophy, de ELE Rally rondom Son.

Biesheuvel wint ELE Historic Rally
Biesheuvel wint ELE Historic Rally

Met een hagelnieuwe bolide werden Antoine Biesheuvel en Saskia Bleijenberg de winnaars van de 5e ELE Historic Rally.

De Jong wint zonovergoten ELE Rally
Bob de Jong aan kop in de 58e ELE Rally
Op naar de thuisrally.
Dwars in de ELE Rally.
e Jong en e Wild hebben zin in ELE Rally
Vol deelnemersveld in 58e ELE Rally
De ELE klassementsproeven belicht
Souman haalt doelstelling in Sezoensrally
1 / 8

van Loon geniet van iedere seconde in de WRC

In de Ford Fiesta WRC maken Erik van Loon en Hein Verschuuren indruk tijdens de Jack’s International Drenthe Rally. Zij genieten van begin tot het einde terwijl ze rijden in de krachtige rallyauto en winnen het Pro-klassement. Voor Anja van Loon en Lisette Bakker is het een zeer leerzame rally met de Renault Clio RS Rally5.

Erik van Loon: “Wat een geweldige machine om in te mogen rijden. De power en driveability van de Fiesta WRC is top. Ik ben heel blij dat ik hierin heb kunnen rijden en het publiek deze auto kon laten ervaren. Hopelijk mogen we er nog vaker mee rijden in Nederland. We telden niet mee voor het algemeen klassement, maar reden in een eigen klasse, de Pro-klasse. Het was mooi dat we daar onze eigen huldiging hadden na onze winst.”

Daarnaast heeft Van Loon genoten van de progressie die Anja maakt gedurende de rally: “Het is haar eerste rally en het is mooi om te zien dat ze iedere kilometer sneller wordt. Anja heeft veel geleerd. Ik vind het knap dat ze in de top 30 is gefinisht. Over anderhalve maand staat de Tunisia Desert Challenge op haar programma met een Can-Am, dat zal helemaal anders zijn voor haar. Ik ben heel benieuwd hoe ze het daar gaat doen met Lisette.”

Erik van Loon vond het fijn om weer veel toeschouwers te zien: "Ja, het is mooi om weer publiek te zien. Naast alle rallyfans waren er ook veel medewerkers van Van Loon Group aanwezig. Het geeft me extra voldoening dat ook zij hebben genoten van de rally."

Tekst en foto's: Press release
RSS News Feed