Nieuws

Outland Rallyteam aanwezig op RTL GP Dakar Pre-Proloog

Op zondag 28 oktober staat de RTL GP Dakar Pre-Proloog op de kalender en dat betekent zoals altijd veel spektakel zowel op als naast de baan. Naast de vele Nederlandse Dakar equipes zal ook het Outland Rallyteam aanwezig zijn. Op een mooie locatie tussen het paddock en het parcours kan het publiek kennis maken met het team en de mooie blauwe Desert Warrior, waarmee Helene volgend jaar in april de Morocco Desert Challenge zal gaan rijden.

Pre-Proloog ideale plek
“De Dakar Pre-Proloog is de ideale plek om het publiek en potentiele sponsors kennis te laten maken met het team”, zegt Helene van der Valk. We zijn serieus onderweg naar ons doel en willen dat iedereen onze passie kan zien en beleven. We hebben onze trouwe sponsors en relaties uitgenodigd om deze dag met ons te beleven doormiddel van een drankje en ze te laten zien hoe erg het Dakar en Rally Raid gevoel leeft in Nederland. Wij maken er een mooie dag van en nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op onze standplaats.”

Leuke acties
Speciaal voor de Pre-Proloog heeft het team leuke acties bedacht. Op de stand kan je raden wat het gewicht van de Desert Warrior is. De winnaar kan een ronde op een quad rijden bij relatie Action Planet! Als je er toch bent maak dan een mooie foto van jezelf bij de Blauwe Dessert Warrior. Plaats de foto op Facebook, like de pagina van het Outland Rallyteam www.facebook.com/outlandrallyteam/ en tag het team in de foto. Onder de inzending word een leuke verrassing verloot.

Mooi programma
De RTL GP Dakar Pre-Proloog is een uitje voor de hele familie en kent een mooi programma. Naast de actie op het parcours is er live entertainment, zijn er diverse activiteiten voor de kinderen en kan er zelfs meegereden worden over het parcours. Om 8:30 uur gaat het terrein open en vanaf 10:15 begint het spektakel op de baan. Tussen de verschillende heats door is er voldoende tijd om heerlijk te struinen langs de vele stands en natuurlijk even gedag zeggen bij het Outland Rallyteam!

Ook deze dag was niet mogelijk zonder onze trouwe relaties: Smit Grondverzet en diensten, Action Planet, Terrein.nu, RAI Amsterdam, Eurol Lubricants, van Keulen Hout en Bouwmaterialen, Euro 4x4 Parts, Gamo en de Baar Trucks

Wij hebben er zin in en hopen op een stralende dag met veel spektakel.

RSS News Feed