Nieuws

Nieuws
Paul Souman zet positieve lijn door in ELE Rally
Souman zet positieve lijn door in ELE Rally

De positieve flow die rijder Paul Souman en navigator Arjen Alons al in de Belgische Sezoensrally te pakken hadden, zette het duo in de ELE rally voort.

GR Yaris Challenge opent seizoen in ELE Rally
Yaris Challenge opent seizoen in ELE Rally

Tijdens de 58e editie van de ELE Rally ging het tweede seizoen in de GR Yaris Challenge van start.

Bob de Jong wint voor vierde keer de ELE Rally
Bob de Jong wint alweer de ELE Rally

Met zijn vierde zege in de ELE Rally komt rallyrijder Bob de Jong op de tweede plaats van veel-winnaars, op gelijke hoogte met Henk Vossen en alleen rally-legende Jan van der Marel met vijf titels nog voor zich!

VDZ Racing maakt de nodige kilometers in ELE Rally
VDZ Racing maakt de nodige kilometers

Afgelopen weekend stond VDZ Racing, met Roel van der Zanden en Gijs Boom, eindelijk weer eens aan de start van een rally.

Sterk podium voor Van Deijne in ELE Rally
Sterk podium voor Van Deijne in ELE Rally

Kevin van Deijne en Hein Verschuuren hebben met een sterke tweede plaats in de 58e ELE Rally goede zaken gedaan voor het Open Nederlands Rally Kampioenschap.

Klein Kromhof en Deij winnen loodzware ELE Rally
Klein Kromhof en Deij winnen ELE Rally

Maar liefst 11 Renault Clio’s verschenen aan de start van de tweede ronde van de Motul Clio Rally Trophy, de ELE Rally rondom Son.

Biesheuvel wint ELE Historic Rally
Biesheuvel wint ELE Historic Rally

Met een hagelnieuwe bolide werden Antoine Biesheuvel en Saskia Bleijenberg de winnaars van de 5e ELE Historic Rally.

De Jong wint zonovergoten ELE Rally
Bob de Jong aan kop in de 58e ELE Rally
Op naar de thuisrally.
e Jong en e Wild hebben zin in ELE Rally
Vol deelnemersveld in 58e ELE Rally
De ELE klassementsproeven belicht
Souman haalt doelstelling in Sezoensrally
Historic BRC:Deveux verstevigt leiding
1 / 8

Dwars in de ELE Rally.

Vrijdag 2 juni om 19:00 begint in het centrum van Son de 58e ELE-rally. Ook dit jaar zal het Rookie RallyTeam Brabant deelnemen aan de wedstrijd. De BWM 325 is weer grondig onder handen genomen door het monteursteam zodat Antoine van Ballegooijen (Nuenen) met zijn nieuwe navigator Berrie van Boxmeer (Bergen L.) weer spektakel kunnen brengen. Met zijn strakke lijnen gecombineerd met dwarse bochten weet hij het publiek, maar zeker ook zichzelf goed te vermaken. Dit jaar niet als X-auto maar doen zij mee aan de 5e ELE Historic Rally waar de oude en meest iconische voertuigen in rijden. Zij starten met het startnummer 112.

 

Hun teammaat Niels van de Warrenburg (Deurne) start in een gelijke BMW 325 en laat zich navigeren door de ervaren Alex Eisenberg (Hengelo). Ze starten eveneens tussen de Historics met het nummer 117. Niels en Alex hebben als doelstelling om het vuur aan de schenen te leggen bij Antoine en Berrie. Beide equipes hebben de 1e plaats in klasse HC3 van groep vol in het vizier.
 
Op het serviceterrein op de hoek De Knokert / Dorshout in Veghel komen ze samen met de equipe Wim en Wesley Stevens. De derde auto die door Rookie Automotive Events wordt gesponsord. De gebroeders Stevens rijden met hun vertrouwde Peugeot 206 GTI in de 58e ELE Rally. Daar hebben ze het startnummer 50 toebedeeld gekregen. Maar omdat ook zij in hun achtertuin rijden, ligt de lat bij de finish van de wedstrijd toch vele plaatsen hoger.

Tekst: Press release
Foto's: Niek Bakker
RSS News Feed