Nieuws

Dwars in de ELE Rally.

Vrijdag 2 juni om 19:00 begint in het centrum van Son de 58e ELE-rally. Ook dit jaar zal het Rookie RallyTeam Brabant deelnemen aan de wedstrijd. De BWM 325 is weer grondig onder handen genomen door het monteursteam zodat Antoine van Ballegooijen (Nuenen) met zijn nieuwe navigator Berrie van Boxmeer (Bergen L.) weer spektakel kunnen brengen. Met zijn strakke lijnen gecombineerd met dwarse bochten weet hij het publiek, maar zeker ook zichzelf goed te vermaken. Dit jaar niet als X-auto maar doen zij mee aan de 5e ELE Historic Rally waar de oude en meest iconische voertuigen in rijden. Zij starten met het startnummer 112.

 

Hun teammaat Niels van de Warrenburg (Deurne) start in een gelijke BMW 325 en laat zich navigeren door de ervaren Alex Eisenberg (Hengelo). Ze starten eveneens tussen de Historics met het nummer 117. Niels en Alex hebben als doelstelling om het vuur aan de schenen te leggen bij Antoine en Berrie. Beide equipes hebben de 1e plaats in klasse HC3 van groep vol in het vizier.
 
Op het serviceterrein op de hoek De Knokert / Dorshout in Veghel komen ze samen met de equipe Wim en Wesley Stevens. De derde auto die door Rookie Automotive Events wordt gesponsord. De gebroeders Stevens rijden met hun vertrouwde Peugeot 206 GTI in de 58e ELE Rally. Daar hebben ze het startnummer 50 toebedeeld gekregen. Maar omdat ook zij in hun achtertuin rijden, ligt de lat bij de finish van de wedstrijd toch vele plaatsen hoger.

Tekst: Press release
Foto's: Niek Bakker
RSS News Feed