Nieuws

Uitdagende Zuiderzeerally voor Reconsales Autosport

De eerste rally van het seizoen zit erop, en wat een start was het in Kampen tijdens de Zuiderzee Rally. Ondanks de moeilijke weersomstandigheden en verraderlijke gladheid op de proeven, hebben we met ons nieuwe team Missaglia en Wissink een geslaagd debuut gehad. Het was zeker geen makkelijke start, maar we hebben onze "dikke Manta" veilig naar de finish gebracht en een 14e algemene plek behaald. Goed gedaan, mannen!

Team Melse met de BMW 130i heeft ook enorm genoten, ondanks de uitdagende omstandigheden. Hank's reactie na de eerste Boucle was geweldig: "Geweldig gladde proeven, super!" We hebben de rally zonder problemen voltooid en zijn trots op onze 17e algemene plaats met deze achterwielaangedreven auto.

Helaas verliep het minder voorspoedig voor Team De Boer en Ebben in de Cayman. Een onwillige koppeling dwong ons om de wedstrijd na proef 2 te staken. We gaan een grondig technisch onderzoek uitvoeren om de oorzaak te achterhalen, maar we zijn vastbesloten om dit jaar nog terug te komen in de Porsche!

Ook voor Team Poel en Ebben in de Clio RS was het een herinnering aan hoe glad de wegen hier kunnen zijn. Ondanks een veelbelovende start met top 15 tijden, gleed de Renault op de derde proef zachtjes in een greppel. Gelukkig hebben we alles kunnen repareren en controleren, maar besloten we toch om te stoppen gezien onze kans op een klassering verkeken was.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun hulp en inzet tijdens deze rally. Op naar Rally Sulingen op 3-4 mei in Duitsland. We zijn er klaar voor!

RSS News Feed