Nieuws

Op naar de thuisrally.

2 en 3 juni is het weer zover. Tijd voor de thuisrally van het Stevensrallysport team, namelijk de ELE-rally rondom Eindhoven. Goede weersvoorspelling en het bericht dat we weer twee dagen wedstrijd hebben, zijn de perfecte opmaak naar een mooi weekend voor het team

Er zijn een aantal wijzigingen binnen de ELE. Zo is het serviceterrein verplaatst naar Veghel, hier zal het team een gezamenlijke serviceplaats hebben met Rookie RRC van de teams Van Ballegooijen en VD Warrenburg, en is de wedstrijd van één dag weer terug naar twee dagen op snelheid. Het startpodium is wel weer in het centrum van Son en Breugel.

De broers zullen met startnummer 50 over het startpodium rijden. Dit zal ongeveer om 19.50 uur zijn. Vanuit daar rijden ze in de richting van Asten/Lierop en Someren. Wim en Wesley zullen daar twee keer rijden, met tussendoor een service moment in Veghel, en de vrijdag afsluiten omstreeks 00.40 uur.

In de ochtend van zaterdag 3 juni wordt er weer gestart op volgorde van finishen van het einde van de vrijdagavond. Deze starttijd is dus ook pas bekend op zaterdagochtend. De eerste proef op zaterdag zal starten om 11.05 uur voor de eerste deelnemer. En deze eerste deelnemer zal omstreeks 22.35 uur over het finish podium rijden in het centrum van Son en Breugel. Hier hopen Wim en Wesley uiteraard ook overheen te rijden op een plaats die stuk hoger ligt dan het startnummer en met de support van iedereen moet dit lukken.

Praktische info:

Startnummer 50
Locatie serviceterrein De Knokert, Veghel
Startpodium Son. Vrijdag ±19.50 uur
Service Veghel ±22.15 uur
Finish vrijdag ±00.40 uur
Startpodium Son. Zaterdag ±10.44 uur (deelnemer 1)
Servicetijden ±13.30 / ±17.10 / ±20.32 uur (deelnemer 1)
Finish in Son ±23.41 uur (deelnemer 1)
   
Starttijden Ekkersrijt ±19.30 / ±21.59 uur (deelnemer 1)

 

 

Tekst: Press release
Foto's: Niek Bakker
RSS News Feed