Nieuws

Drie broers Klein Kromhof aan de start in Hellendoorn

De organisatie van de Eurol Hellendoorn Rally moest even goed kijken toen er kort achter elkaar 3 inschrijvingen binnen kwamen op naam van Klein Kromhof. Had iemand te vaak op de ‘indien’-knop gedrukt of komen er op vrijdag 16 september inderdaad 3 broers van de familie Klein Kromhof uit Daarlerveen aan de start van de 40e editie van de rally, die praktisch in hun achtertuin wordt verreden?

Het antwoord daarop is ‘ja’! Zowel Ceriel, Jeroen als Hendri Klein Kromhof zullen voor het eerst deelnemen aan de Eurol Hellendoorn Rally. En alle drie kruipen ze achter het stuur van een Renault Clio. Met hun thuisbasis in Daarlerveen passeert de rally praktisch hun achtertuin, want de legendarische jump in de klassementsproef van Daarle keert na 7 jaar afwezigheid terug in het parcours. Wie deze broedertwist zal winnen valt vooraf niet te voorspellen, maar dat ze alle drie er voor gaan zal geen verrassing zijn voor wie deze coureurs kent. Ze gaan altijd voor de beste prestatie!

Ceriel Klein Kromhof is vooral bekend uit de motorcross, maar maakte dit seizoen de overstap naar de rallysport, waar hij in de nieuwe Clio Trophy van Heuvel Motorsport tijdens JACK’s Drenthe Rally debuteerde met een prachtige zege in de Renault Clio Rally5. Zijn broers Jeroen en Hendri volgden in de PRIMA-Acon Vechtdal Rally zijn voorbeeld. In de GTC Rally maakte Ceriel al de overstap naar de iets snellere Renault Clio Rally4, waar hij ook in Hellendoorn mee aan de start zal staan.

Tekst en foto's: Press release
RSS News Feed