Nieuws

Nieuws
Fabory Rallyteam moe maar voldaan
Fabory Rallyteam moe maar voldaan

Na een voorzichtige start op de vrijdagavond, wist het FABORY Rallyteam zaterdag opnieuw het voor hun maximaal haalbare aantal punten voor het Open Nederlands Rally Kampioenschap binnen te slepen

Geslaagde inhaalrace Rally Team Brabant
Geslaagde inhaalrace RT Brabant

De afgelopen weekend verreden Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally werd een grote inhaalrace voor Rally Team Brabant.

Enerverende Hellendoorn Rally Team Kleinjan
Enerverende rally Team Kleinjan

Het was een weekend om snel te vergeten voor Team Kleinjan.

Leo van der Eijk pakt winst in Hellendoorn
Van der Eijk pakt winst in Hellendoorn

KNAF Talent First-rallytalent Leo van der Eijk en zijn navigatrice Annemieke Hulzebos hebben tijdens de 32ste Hellendoorn Rally op mooie wijze de Nissan 350Z Challenge op hun naam weten te schrijven.

Hartog Rallysport wint in Hellendoorn
Hartog Rallysport wint in Hellendoorn

Het team van Hartog rallysport heeft afgelopen weekend de klasse H15 in de Hellendoorn rally gewonnen

Goede comeback van Deijne in Hellendoorn
Goede comeback Kevin van Deijne

Voor Kevin van Deijne was de mooiste afspraak op de rallykalender extra speciaal, want na een vervelende handblessure kon hij dit weekend voor het eerst weer achter het stuur van zijn Ford Fiësta R2 kruipen.

Ereplaatsen voor VM Motorsport in Hellendoorn
Ereplaatsen voor VM Motorsport

Peter van Merksteijn junior kon de trilogie net niet met een derde achtereenvolgende zege bekronen, maar was meer dan tevreden met de tweede plaats.

Nijhof publieksmagneet in Hellendoorn
Ochse scoort 100 punten in Hellendoorn
Kuipers onverslaanbaar in Hellendoorn
Kuipers zet de toon in Hellendoorn
Fabory Rallyteam op jacht naar punten
Voorbeschouwing Hellendoorn Rally
RTB gaat op titeljacht in Hellendoorn
Fiesta Trophy van start in Nederland
1 / 3

Imex Racing: Missie volbracht

Na twee wedstrijden met lege handen bereikten we in de Hellendoorn Rally niet alleen de finish, maar stonden we weer op het podium! Derde in één van de heftigste Hellendoorn Rally’s ooit, zonder ook maar één krasje op de Citroën C4 WRC. Ik denk dat we kunnen concluderen dat de uitgebreide voorbereiding van Imex Racing in samenwerking met Hans Weijs Motorsport zich heeft uitbetaald.

Direct goed
Op de altijd hectische openingsavond merkten we al direct dat het goed zat. Dennis Kuipers bleek een maatje te groot, maar we noteerden wél twee snelste tijden en sloten de zware vrijdagavond af op de tweede plaats. Dit resultaat is zeker ook de verdienste van navigator Björn Degandt; hij brengt rust en ervaring in de auto en dat is heel welkom in de heksenketel die Hellendoorn Rally heet.

Een machtig mooie heksenketel trouwens. Wat stond er veel publiek langs de proeven en wat was de sfeer op het serviceterrein goed! Je merkt dat je in Twente echt welkom bent als rallyrijder en dat goede gevoel neem je ook mee in de auto. De gave proeven met uitdagende stukken onverhard bracht een nog grotere big smile.

Toppers verslagen
Gaandeweg de zaterdag bleek dat we de tweede plaats niet vast konden houden toen Peter van Merksteijn junior een tandje bijschakelde. Even hebben we de achtervolging ingezet, om daarna te besluiten in ons eigen tempo de derde plaats veilig te stellen. Derde in een startveld met tien WRC’s, achter twee jongens met heel veel WRC-ervaring; dat vinden wij gewoon goed.

Het betekent namelijk wel dat we toppers als Bernhard ten Brinke, Bob de Jong en andere equipes hebben verslagen. Ik schrijf met opzet WE, want deze prestatie hebben we met z’n allen geleverd: ook de monteurs, de trouwe sponsors Axians ICT, Capi Europe, Van Vliet Transport, Profclean, Power to the People, Imex en onze fans.

Imex Racing 2014
Beter hadden we dit bijzondere rallyseizoen niet af kunnen sluiten, want Imex Racing is weer waar we zijn willen: op het podium. Dit resultaat geeft veel energie bij het smeden van nieuwe rallyplannen. Wat we in 2014 gaan doen is nog niet duidelijk. Zodra er nieuws is, horen jullie het als eerste.

RSS News Feed