Nieuws

Testwedstrijd RTB in Zandvoort

Zaterdag 23 februari gaat na de winterstop, die begon in november, het nieuwe rallyseizoen eindelijk weer van start. De aftrap voor Nederlandse rallyseizoen zal zijn tijdens de 3e RallyPro Circuit Short Rally op het circuit van Zandvoort.

Afgelopen winter is er door het team hard gewerkt om de Mitsubishi Lancer Evo X klaar te krijgen. De RallyPro Circuit Short Rally zal het team gebruiken als testwedstrijd. Alle puntjes worden op de i gezet om op 16 Maart voor de volle 100% de strijd aan te kunnen gaan in het Nederlands Rally Kampioenschap. De nadruk voor het serviceteam zal liggen op het zelf aan de slag gaan met de dataanalyse uit de ECU.

Het is voor de eerste keer dat Rally Team Brabant met de Evo X gaat deelnemen aan deze mooie shortrally op het circuit van Zandvoort. “Ik heb heel erg zin in deze wedstrijd” verteld Antoine. “Ik ben alleen heel erg benieuwd wat de zaterdag ons gaat brengen omdat er ook nog weersvoorspellingen voorbij komen die kans geven op sneeuw en ijs. Wat zal het gaan worden….? “

Algemene gegevens RallyPro Circuit Short Rally :
Datum: Zaterdag 23 Februari
Locatie: Zandvoort
Locatie Serviceterrein: Circuit Park Zandvoort, Tango Paddock
Totale lengte van de Short rally: 56,2 Km
Aantal klassementsproeven: 6
Totale lengte klassementsproeven: 52,2 Km
Wegdek van de klassementsproeven: KP 1/3/5 100% verhard;
KP 2/4/6 80 % verhard
Start 1e deelnemer: 11.33
Finish 1e deelnemer: 15.18

RSS News Feed