Nieuws

Conrad Twente Rally geannuleerd

Het zal niemand zijn ontgaan dat het aantal corona besmettingen flink oploopt, zo ook in de regio Twente. Omdat wij als Conrad Twente Rally veiligheid (en dus ook gezondheid) altijd op nummer 1 hebben staan, moeten wij dan ook helaas de beslissing nemen om de editie voor 2020 af te gelasten.

We hebben met man en macht gewerkt aan een versie zonder publiek en een nog verder afgeslankte versie maar dat heeft niet mogen baten. Wij vinden het maatschappelijk niet verantwoord om een evenement met onze omvang in deze periode neer te zetten. Verder verkleinen zou vervolgens het evenement tenietdoen en jammer zijn van de enorme inzet van de verschillende vrijwilligers.

Wij vinden het als organisatiecomité bijzonder jammer deze beslissing te moeten nemen maar het is niet anders. We steken nu al onze energie in de andere nog te organiseren rally's en natuurlijk in de editie 2021 waarin wij in volle glorie weer een topevenement neer gaan zetten!

Rest ons niets ander dan sponsoren, relaties, deelnemers en vrijwilligers enorm te danken voor hun toezeggingen in deze rare tijden. Zonder deze steun waren we nooit zover gekomen!

Graag tot volgend jaar in oktober!

Tekst: Press release
Foto's: Niek Bakker
RSS News Feed