Nieuws

Vechtdal Rally wordt zonder publiek verreden

Zoals het zich nu laat aanzien kan de Vechtdal Rally 2020 doorgaan. Wij als organisatie zijn hier natuurlijk heel blij mee. In goed overleg met de gemeenten Hardenberg en Coevorden is er een uitgebreid Corona protocol opgesteld waar we ons strikt aan zullen moeten houden. Dit betekent jammer genoeg wel dat de Vechtdal Rally zonder publiek verreden zal gaan worden, ook op het service terrein zal geen publiek worden toegelaten.

Dit offer zullen we allemaal moeten brengen, hoe akelig ook, het kan echt niet anders. Belangrijker is dat onze sport door kan gaan ook in dit soort moeilijke tijden. Wij kunnen tonen dat wij als rally liefhebbers onze verantwoordelijkheid nemen en thuis blijven. Voor de toekomst van onze sport is dit uiterst belangrijk.
Het is de bedoeling dat de Vechtdal Rally via een live stream thuis te volgen zal zijn, we zijn druk bezig dit te organiseren.

Nog meer goed nieuws is dat we nog enkele startplaatsen beschikbaar hebben omdat Rally Safe zijn best heeft gedaan extra kastjes te organiseren en dat is gelukt.
Rest ons nu even zoveel mogelijk mensen te bedanken die onze rally mogelijk maken: De sponsoren, de KNAF en het BSR, Rally Safe, de gemeenten Hardenberg en Coevorden, alle aanwonenden, de officials en vooral de mensen van ons organisatiecomité, op deze vrijwilligers en op hun vrije tijd wordt nu een enorm beroep gedaan omdat er in zeer korte tijd nog heel veel geregeld moet worden.

Tekst: Press release
Foto's: Niek Bakker
RSS News Feed