Nieuws

Nieuws
Geslaagde 11de editie Morocco Desert Challege
Geslaagde 11de editie MDC

De laatste etappe van de Morocco Desert Challenge is traditioneel korter, maar dat betekent nog niet dat ze te onderschatten is, of dat de leiders in de tussenstand te snel victorie moeten kraaien.

Outland Rallyteam: “Het is nu echt over!”
Outland Rallyteam: “Het is nu echt over!”

“We hebben gedaan wat we konden, maar er is geen onderdeel te vinden voor onze bak, dus het is nu echt over!”

Zware crash Van Loon in Marokko
Zware crash Van Loon in Marokko

Met nog een kleine dertig kilometer te gaan in de zesde etappe van de Morocco Desert Challenge, crashen Erik van Loon en Wouter Rosegaar in de Toyota Hilux.

Rainbow hobbelt rustig richting de top 10
Rainbow hobbelt rustig richting de top 10

De elfde plaats in de etappe en twaalfde algemeen: Gerrit Zuurmond deed goede zaken in de vierde etappe van de Morocco Desert Challenge.

Van Genugten pakt klinkende zege in 4de etappe MDC
Van Genugten pakt klinkende zege

Er waren een paar dagen voor nodig, maar precies op het goede moment zijn Ton van Genugten en de Iveco Powerstar met onafhankelijke wielophanging vriendjes geworden.

Outland Rallyteam zet zoektocht voort
Outland Rallyteam zet zoektocht voort

Het rijden van de etappes is een uitdaging, maar het zoeken naar de juiste onderdelen om de Bowler te repareren lijkt een nog grotere te worden.

Van Loon behoudt leiding in Morocco Desert Challenge
Van Loon behoudt leiding in Marokko

Het openen van de proef is een van de moeilijkste facetten in Cross Country. Dat hebben Erik van Loon en navigator Wouter Rosegaar vandaag ook ondervonden.

Technisch probleem zorgt voor uitval
Pech voor van Ballegooijen in Visual Art
Opnieuw podiumfinish voor van Deijne
Rally Results app geupdate
Bob de Jong wint Visual Art Rally
MDC drukke dag voor navigator Riezebos
Kris Princen heer en meester in Tielt
Van Loon de snelste in tricky openingsproef
1 / 14

Hans Weijs wint Zuiderzee Rally 2019

Hans Weijs en Tim Rietveld gingen ondanks het wat lastige begin van de rally voortvarend van start. Ze leken ongehinderd op de overwinning af te stormen, maar eerst maakte de Deen Kristian Poulsen het hen lastig. Na een lekke band voor de Deen ging ook Bob de Jong op jacht naar Weijs. Hij naderde tot op 10 seconden, maar toen zette Weijs een tandje bij en won toch nog redelijk ruim.

Hans Weijs jr. was tevreden met zijn wedstrijd. “Ik ben blij dat het, na een moeilijke tijd weer zo goed ging” zei hij bij de finish. “De auto was top en ik was blij dat ik mijn ritme weer snel te pakken had. Ik kom hier zeker volgend jaar weer terug.” Bob de Jong kwam als tweede binnen en was zeker niet ontevreden. “De ene proef won ik wat en de andere Hans. Ik wilde op de laatste proeven aanvallen maar had wat kleine probleempjes met het gaspedaal maar Hans heeft verdiend gewonnen hoor.” Kevin van Deijne had ook wat kleine probleempjes. Na Zandvoort had hij wat extra getest en dat had wel geholpen maar nog niet genoeg, toch was ook hij tevreden. “Het feit dat we op diverse proeven binnen 1 seconde van elkaar zaten toont dat we op de goede weg zijn!”

Kristian Poulsen was hier vooral om te testen. Hij had een flinke tijd niet gereden en was tevreden met het resultaat. “Ik had een lekke band en dat kostte me vier minuten maar verder ging het goed en ik ben klaar voor het Deense kampioenschap!”

RSS News Feed