Nieuws

Geslaagd rallyweekend Mollink Rallysport

Vrijdag avond mochten we van start tijdens de Eurol Hellendoorn Rally met start nr 48. Deze avond liep voor ons helaas niet vlekkeloos ivm met remproblemen. De druk viel telkens weg waardoor we niet de resultaten neer konden zetten waar we op gehoopt hadden, maar desondanks na 4 mooie avond proeven, sloten we deze af als 38ste algemeen.

Zaterdag begon dus met een drukke service, we moesten van deze problemen af zien te komen. Gelukkig lukte dit door de leidingen schoon te maken en compleet nieuw vloeistof er op te doen. Dit zorgde ervoor dat we weer van start konden.

{"De eerste 3 proeven waren natuurlijk niet gemakkelijk, want ons vertrouwen was flink gedaalt in de auto. Maar gelukkig bewees de Astra zich en konden we de volgende boucle heel wat tijd verlies inhalen!"

"Bij de volgende boucle kp Ypelo zei de koelvin doe het lekker zelf, ik heb mijn werk er opzitten. Een geluk, rijwind helpt een hoop voor de tempratuur en zo konden we door na de volgende service. Daar aangekomen hoopten we dat het een zekering was maar ook helaas, het was echt de vin. Met dank aan Jacco om ons een koelvin te lenen konden we de hele rally uit rijden! Super veel dank hiervoor!"

"We hebben de rally uitgereden met een klassering als 25ste algemeen. En 3de in de rc3 klasse. Ondanks alles dus een super prestatie!"

 

RSS News Feed